Hozzávalók :
- 40dkg padlizsán,
- 1dl olívaolaj,
- 10szál friss bazsalikom,
- 1szál póréhagyma,
- fél hagyma,
- 10dkg kaliforniai paprika,
- 1dl paradicsomlé,
- 8db sampinyon gomba,
- 1gerezd fokhagyma,
- csipet só,
- őrölt bors,
- 5dkg vaj.
|
A recept a 2. és a 3. szakaszban fogyasztható.
|
A gombát nagyobb kockákra vágva, a sárgarépát karikákra és a vöröshagymát apróra vágjuk. Teflonserpenyőben olívaolajon átfuttatjuk. Sózzuk, meghintjük finomra vágott petrezselyem zölddel és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Zsírjára pirítva hozzákeverjük a tejjel felvert tojásokat és megsütjük. Melegen tálaljuk. Az eredeti recept itt talalhato: |
Hozzavalok:
| |
A sütés előtti napon páclét készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A megtisztított csirkeszárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A receptet itt talaljatok: |