Összes oldalmegjelenítés

2010. november 8., hétfő

vilagbajnok

Szoval tiszta ideeeeegggg vagyok a vilagbajnok miatt.
Szerintem alonso lesz a vilagbajnok :P kiveve ha Hamiltom nem lok ki (ugyebar Hamilton nagyon nem szereti..emlekezunk vissza  2007-re...) nah szoval esetleg meg egy Red Bullos is megtehetne, de azok beszariak ehez....
Mivel relativ egesz uj motorja lesz Alonsonak...csak ha baleset tortenik vele ...kilokik...nem lesz ove a vilagbajnoki cim.
Szegeny eleg peches volt ebben az evben, de mondjuk mas is :P megis o kapta a legtobbet..mar reg vilagbajnok lehetne.
Meg szeretnem nezni, hogy ez evben ki volt az aki ennyi mindent kifogot, jah es aktualis vilagbajnok eselyes.
Szoval o lesz a vilagbajnok. Oszinten neki is kell legyen es ezt nem azert mondom, mert FORZA FERRARI, mert ott van Vettel is akit nagyon szerettek, de neki meg iden nem szabad vilagbajno legyen. Az teny, hogy nagyon fiatalon erkezet az f1-be es nagyon kis ugyes, de annyira koncentracio hibas neha...hat mikor Webber jobban allt a nyaron.....jajjj nem tudott rendesen koncentralni, szoval szerintem ezert nem szabad meg vilagbajnok legyen. A masik...kivancsi vagyok mennyire szallt volna el magatol????
Mondjuk Webber is ki ki tud esni a koncentraciobol, viszont neki van olyan csipos nyelve, hogy szerintem egy beszolas es egybol visszater a rendes allapotaba ;) Szerintem o nem lett volna magatol annyira elszalva, viszont akkor mindig emlegette volna eg masodik pilota is lehet vilagbajnok meg stb. Ez annyira snasz, hogy allandoan emlegeti, tudjuk mi jol mire gondol, nem kell allandoan felhozni (mondjuk tenyleg azert a rinyakiraly Alonso marad:))
Hamiltonrol nem beszelek, mert ot nem szerettem...elso pillanattol kezdve bekepzelt!!! Viszont o aztan megtudja mutatni milyen az amikor az ember autoversenyzik, nem pedig technika versenyzik...