
Ugyebar a tojasrantottat mindenki ismeri.
Kivancsisagbol rakerestem a neten es ez jott ki :
felvert tojásokból készül, melyet sózva forró zsírban folytonos keverés közben féllágyra sütnek meg. Önálló ételnek vagy húsfélék szegélyezésére tálalják, néha párolt gombával keverik.
A felagyrol az jutott eszembe, hogy a faterem ugy szereti, bar en inkabb jol atsutve..mindenki maskepp szereti.
Szoval ez majdnem atlagos rantotta, csak elotte fogunk 2 kozepes krumplit amit megpuculun, lereszelunk es keves olajon megpiritjuk. Ez kb. 5perc, amire raontjuk a felvert tojasokat, megsutjuk, ami szinten kb. 2-4 perc, persze ez mennyisegtol fugg.
Tehat a hozzavalok:
- 2 kozpes krumpli
- 2-3 tojas
-so, bosr ki hogyan szereti fuszerezni
-olaj a suteshez
En itt eppen egy kis uborkaval es savanyukaposztaval talaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése