Összes oldalmegjelenítés

2012. május 4., péntek

Mustaros csirkecomb

Nagyon megdobentem, mikor elolvastam a Beres Alexandra oldalan, hogy csirkebol egy adag az 120g legyen. Huha, en mikor dietazom, irdatlan mennyisegbe fogyasztom a csirket, mivel sajnos a halat nem birom, igy tehat maradnak a szarnyasok es persze abbol is inkabb a csirket preferalom. Szoval 120g??? Tenyleg elo kell vegyen a merleget es keznel tartani, mert akkor ezentul merlegelhetek.
Szoval ezt a receptet mar rengetegszer megcsinaltam, de most ratalaltam az Alexandra oldalan is, ezert eszembe jutott, hogy megosszam.
Hozzavalok:

  • csirkecomb
  • mustar
  • olivaolaj
  • fuszerek(BBQ, csirke, tengeri so, bors)
A csirkecombokat megtisztitom, bele helyezem egy tepsibe.
A fuszereket az olajal es mustaral jol osszekeverem.
A mustaros szoszal jol megkennem. Alufoliaval befedem es be  a sutobe.
Mikor mar puha (ez kb.40-45perc) a husi leveszem a foliat es 5-10percig piritom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése