Ezt a receptet mar nagyon reg kiprobaltam es mar sokszor megcsinaltam, de mindig nehezen jutok el addig, hogy tudja le fenykepezni es utana meg posztolni.
Na de majd most:
Szoval a hozzavalok:
Na de majd most:
Szoval a hozzavalok:
- disznocom felszeletve olyan 1 cm vastagra
- 2 nagy fej hagyma
- es hat kb 1 kilo krumpli, de ez tepsitol es koretol mennyisegtol fugg
- olaj
- so, bors
Nagyon egyszeru az elkeszitese: fogom a tepsit beolajozom rateszsem a szeletelt husikat amit megfuszerezek egy keves soval, borsal es hat en etelizesitott es egy keves diszno hus fuszert is tettem ra. Erre jon a felszeletelt hagymakat amire jon az ugyancsak szeletekre vagott krumplit amit szinten sozok es borsozok. Ezt felontom egy keves vizzel ugy, hogy a husokat elfedje. Alufoliaval lefedem egy 1 ora alatt kesz is. Ugye, hogy konnyu? Annyit szoktam meg, hogy 50perc utan leveszem az alufoliat igy egy kicsit megpirul a krumpli teteje, de tenyleg csak epphogy. Remelem tetszik. Jo etvagyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése