Összes oldalmegjelenítés

2010. november 29., hétfő

diéta 1nap

Hát persze....nem volt időm kaját csinálni ezért a reggelim es ebédem 1banán és 2 clementin volt. Jó későn értem haya, ezért gyors-fogyokúrás-ízletes...kaját kellet rötyintenem.
Lementem a marketbe, vettem 0%-os joghurtot és zöldségkeveréket, pontosabban nyári zöldség keveréket.
Csirkemell az volt a mélyhűtőbe, kivettem, kiolvasztottam.
Felcsíkoztam majd belevágtam egy serpenyőbe egy kanálnyi olajal jól kisütöttem.Borsoztam, sóztam, bbq, chili és fokhagymáztam.

A megmaradt olajba belevágtam a zöldségkeveréket amit borsoztam, chiliztem es fokhagymáztam.

Az egyik joghortut egy kis kaporral és fokhagymával összekevertem.
Tálalásnál fogtam a zöldséget mellé raktam a husit amit leöntöttem a joghurttal.
Nagyon fincsi.

dieta vagy ehezes

hat a hetvegen rengeteget ettem pl. szombaton zsiroskenyer party volt, akkor vasarnap rantott csirkecombikat csinaltam es elmentunk kicsit kikapcsolodni es persze ettunk :P nah naaa vasarnap a Queens-be 30% kedvezmeny van a kajara, hmm nah hat akkor egyunk olyat mint amit meg nem ettunk. En gorog csirkemell tekercset ettem olivaszoszal, a parom pedig csirkemell sultet feherboros szoszal es arant krumplikaval.
Nah de hazajottunk es kivancsisagbol raalltunk a merlegre...hat ha nyelve lenne, biztos kiakadt volna, igy csak en akadtam ki, ezert azt mondtam, hogy dieta...
En mar dietaztam egyszer...lassan mar 3 eve, mikor sajnos elhiztam, a sok zaba es ulles miatt.
Elmentem egy endokrinologushoz, csináltunk vizsgálatokat és kiderült, hogz semmi bajom sincs, csak kevesebb kaja...Szigorúan betartottam és meg is lett az eredménye, 6hét alatt szepen egyenletesen 12kg-tol szabadultam meg. Utána még csináltam és szintén lement 6kg. Nagyon büszke voltam és vagyok magamra. Most nem mondhatom, hogy sok felesleg van rajtam, viszont érzem, hogy szükül a gatya és hát mindjárt itt a Karácsony és akkor viszont enni akarok.
Ezért kikell bövüljön az a gatya, hogy sok férjen bele.
A lényeg, hogy sok jo kaját ettem, bár már a felére sem emlékszem...:P
Szerintem nem feltétlen kell íztelen kaját enni és mégis lehet fogyni. A lénzeg, hogy az alapokat be kell tartani. Persze nem mondom, hogy nem sok amit be kell tartani, de megéri. Én így ezek a tapasztalatok alapján azt tudom mondani, hogy megéri és nem kell  mindenről lemondani pl az ízekről.