Összes oldalmegjelenítés

2011. november 17., csütörtök

Ajanlo

Ezt a linket a kolleganomnek ajanlom, mert tudom, hogy O nagyon szereti az ilyet :D
A receptet Adela oldalan lehet megtekinteni itt:http://aledakonyhaja.blogspot.com/2011/10/lala-kifli-sajtosan.html?showComment=1321600544138#c5237889170709602809

Remelem en is ki fogom probalni.

2011. november 14., hétfő

Diszno comb krumplival tepsibe

Ezt a receptet mar nagyon reg kiprobaltam es mar sokszor megcsinaltam, de mindig nehezen jutok el addig, hogy tudja le fenykepezni es utana meg posztolni.
Na de majd most:
Szoval a hozzavalok:

  • disznocom felszeletve olyan 1 cm vastagra
  • 2 nagy fej hagyma
  • es hat kb 1 kilo krumpli, de ez tepsitol es koretol mennyisegtol fugg
  • olaj
  • so, bors
Nagyon egyszeru az elkeszitese: fogom a tepsit beolajozom rateszsem a szeletelt husikat amit megfuszerezek egy keves soval, borsal es hat en etelizesitott es egy keves diszno hus fuszert is tettem ra. Erre jon a felszeletelt hagymakat amire jon az ugyancsak szeletekre vagott krumplit amit szinten sozok es borsozok. Ezt felontom egy keves vizzel ugy, hogy a husokat elfedje. Alufoliaval lefedem egy 1 ora alatt kesz is. Ugye, hogy konnyu? Annyit szoktam meg, hogy 50perc utan leveszem az alufoliat igy egy kicsit megpirul a krumpli teteje, de tenyleg csak epphogy. Remelem tetszik. Jo etvagyat!

Uj kulso

Aki esetleg neha megkukantaja a blogomat az eszre vehette, hogy uj kulso van.
Eloszor nem voltam odaig erte, de hat ki kell probalni es hat igen, bizony am megtetszet, de nagyonnn :)
Olyan mintha egy ujsag lenne igy es bal oldalt fent pedig lehet valtoztatni mint pl.a kepeket mutassa meg igy ha valakinek megtetszik az egyik etelfotom, amiben nem vagyok jo...de ha esetleg megis, akkor rakatintva ahhoz a bejegyzeshez visz. Nekem ez tetszet meg benne a leginkabb:) Szoval lehet valtogatni , ki kell probalni es akkor meglatjatok ti is az uj csodakat :))