Szilveszterre is ezt csinaltam, persze lemaradt, mert a kepeket a tesommal csinaltuk es azota sem kaptam meg, viszont azota mar csinaltam egy ujabb adagot :D

- 1kg csirkemaj
- 4 kanal mustar
- fuszerek (rozmaring, bbq, csirkefuszerek)
Fogom a csirkemajat megmosom, lecsopogtettem.
Eloveszek egy tepsit abba szepen kirakom a csirkemajat.
Szilveszterre kisebb darabokra vagtam, masodjara viszont nem es meg kell, hogy valljam ha kisebbre van vagdosva sokkal jobb az ize is mivel jobban atjarja a fuszeres mustar.
Szilveszterre kisebb darabokra vagtam, masodjara viszont nem es meg kell, hogy valljam ha kisebbre van vagdosva sokkal jobb az ize is mivel jobban atjarja a fuszeres mustar.
Egy kisebb talkaba bele teszem a 4 kanal mustart amire rajonnek a fuszerek.
Eloveszek egy penzlit amivel jol bekenem a csirkemajakat.

A teteje szep enyhen piros lesz, szoval ha kell meg lehet hagyni egy 5-10 percet.
Jo etvagyat!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése