Összes oldalmegjelenítés

2012. május 4., péntek

Zoldseges tojaslepeny

Hozzavalok:

  • tojás 2 közepes darab
  • tej, 1,5%-os 20 g
  • olívaolaj 5 g
  • sárgarépa 30 g
  • csiperke 30 g
  • vöröshagyma 20 g
  • petrezselyem zöld 
  • só 
A recept a 2. és a 3. szakaszban fogyasztható.
A gombát nagyobb kockákra vágva, a sárgarépát karikákra és a vöröshagymát apróra vágjuk. Teflonserpenyőben olívaolajon átfuttatjuk. Sózzuk, meghintjük finomra vágott petrezselyem zölddel és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Zsírjára pirítva hozzákeverjük a tejjel felvert tojásokat és megsütjük. Melegen tálaljuk.

Az eredeti recept itt talalhato: 
http://www.beresalexandra.hu/receptek2/zoldseges_tojaslepeny_386

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése