Hozzávalók:
- 1,5 kg marhacsont jo húsosan
 - 2 nagy fej vöröshagyma
 - 2 sárgarépa
 - petrezselyemszáll
 - 2 száll zeller
 - pár babérlevél
 - kakukkfű
 - 1 tk szemes fekete bors
 
Tegyük a csontokat egy tepsibe es gázsütő 6-os fokozatén kb.20-30 percig megpirítjuk.
Tegyük bele egy fazékba. Adjuk hozzá a többi hozzávalókat es öntsük fel annyi hideg vízzel, hogy ellepje.
Lassú tűzön forraljuk fel és szedjük le a habját.Fedő nélkül kb.4 óraát fozzük. Én bizony türelmetlen ember vagyok és én ilyenkor kuktába rakom max. másféóráig. Egyébként nem kötelező előtte megsütni sem.
A legvégén leszűrjük és már kész is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése