Nagyon megdobentem, mikor elolvastam a Beres Alexandra oldalan, hogy csirkebol egy adag az 120g legyen. Huha, en mikor dietazom, irdatlan mennyisegbe fogyasztom a csirket, mivel sajnos a halat nem birom, igy tehat maradnak a szarnyasok es persze abbol is inkabb a csirket preferalom. Szoval 120g??? Tenyleg elo kell vegyen a merleget es keznel tartani, mert akkor ezentul merlegelhetek.
Szoval ezt a receptet mar rengetegszer megcsinaltam, de most ratalaltam az Alexandra oldalan is, ezert eszembe jutott, hogy megosszam.
Hozzavalok:
Szoval ezt a receptet mar rengetegszer megcsinaltam, de most ratalaltam az Alexandra oldalan is, ezert eszembe jutott, hogy megosszam.
Hozzavalok:
- csirkecomb
- mustar
- olivaolaj
- fuszerek(BBQ, csirke, tengeri so, bors)
A csirkecombokat megtisztitom, bele helyezem egy tepsibe.
A fuszereket az olajal es mustaral jol osszekeverem.
A mustaros szoszal jol megkennem. Alufoliaval befedem es be a sutobe.
Mikor mar puha (ez kb.40-45perc) a husi leveszem a foliat es 5-10percig piritom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése