Hozzávalók:
A brokkolit rozsaira szedjük, egy jenait kivajazunk, és a brokkolival beterítjük az aljat. A húst ízlés szerint fűszerezzük és egymás mellé ráfektetjük a brokkolira, majd a húsra a sonka szeleteket. A tejszínt ráöntjük a sonkára, a tetejére rászórjuk a reszelt sajtot és lefedjük alufóliával a jenait. Ezután kb 30-40 percig pároljuk az alufólia alatt, majd alufólia nélkül egy kicsit megpirítjuk a tetejét.
Forras:http://www.fogyokurak.hu/szenhidratszegeny-zoldseges-etelek--cikk
- 40 dkg csirkemell szeletek,
- 50 dkg brokkoli,
- 15 dkg sajt,
- 2-3 dl tejszín,
- 6-8 szelet gépsonka
- só, bors és ízlés szerint fűszerek
Forras:http://www.fogyokurak.hu/szenhidratszegeny-zoldseges-etelek--cikk
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése