Összes oldalmegjelenítés

2011. augusztus 25., csütörtök

Marha alaplé

Hozzávalók:

  • 1,5 kg marhacsont jo húsosan
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 2 sárgarépa
  • petrezselyemszáll
  • 2 száll zeller
  • pár babérlevél
  • kakukkfű
  • 1 tk szemes fekete bors
Tegyük a csontokat egy tepsibe es gázsütő 6-os fokozatén kb.20-30 percig megpirítjuk.
Tegyük bele egy fazékba. Adjuk hozzá a többi hozzávalókat es öntsük fel annyi hideg vízzel, hogy ellepje.
Lassú tűzön forraljuk fel és szedjük le a habját.Fedő nélkül kb.4 óraát fozzük. Én bizony türelmetlen ember vagyok és én ilyenkor kuktába rakom max. másféóráig. Egyébként nem kötelező előtte megsütni sem.
A legvégén leszűrjük és már kész is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése