Hozzávalók:
- 1,5 kg marhacsont jo húsosan
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 2 sárgarépa
- petrezselyemszáll
- 2 száll zeller
- pár babérlevél
- kakukkfű
- 1 tk szemes fekete bors
Tegyük a csontokat egy tepsibe es gázsütő 6-os fokozatén kb.20-30 percig megpirítjuk.
Tegyük bele egy fazékba. Adjuk hozzá a többi hozzávalókat es öntsük fel annyi hideg vízzel, hogy ellepje.
Lassú tűzön forraljuk fel és szedjük le a habját.Fedő nélkül kb.4 óraát fozzük. Én bizony türelmetlen ember vagyok és én ilyenkor kuktába rakom max. másféóráig. Egyébként nem kötelező előtte megsütni sem.
A legvégén leszűrjük és már kész is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése