Általában a rántás alapú mártásokal van ez a probléma.
Amit tanultam, hogy a rántásnál amit ugye ugy csinálunk, hogy kevés olajon kb.2-3 kanálnyi lisztet szép zsemleszínűre pirítunk. Ez ugyebár meleg ezért mindig hideg lével, lassan-ha lehet adagolva kell felöntenni.
Ha esetleg csomós lett, akkor gyorsan egy kézi habverővel erősen verjük fel. Ha még nem sikerült, akkor egyszerűen szürjük át egy másik lábosba.
Azt is hallottam, hogy van aki botmixerel tünteti el a csomókat.
Amit tanultam, hogy a rántásnál amit ugye ugy csinálunk, hogy kevés olajon kb.2-3 kanálnyi lisztet szép zsemleszínűre pirítunk. Ez ugyebár meleg ezért mindig hideg lével, lassan-ha lehet adagolva kell felöntenni.
Ha esetleg csomós lett, akkor gyorsan egy kézi habverővel erősen verjük fel. Ha még nem sikerült, akkor egyszerűen szürjük át egy másik lábosba.
Azt is hallottam, hogy van aki botmixerel tünteti el a csomókat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése