Összes oldalmegjelenítés

2010. november 5., péntek

Vinettas penne (Vinetta = Padlizsan)

Ezt a tvben lattam.
Nagyon szeretjuk a vinettat!!!Barhogyan!
Nagyon megszerettuk a tesztakat is, ezert ez 2 in 1!
Hozzavalok:

  • 1dl olaj
  • 1 akar 2 vinetta, meretol fuggoen
  • fokhagyma
  • 3 paradicsom
  • penne
  • zolfuszerek (Bazsalikom, oregano, petrezselyem)
Elkeszites:

1dl olajba jo kis zold fuszereket szorunk.
A vinettat eloszor karikara, majd vekony csikokra szeleteljuk.
Az olajat oda rakjuk egy serpenyobe bele a szeletekre vagott fokhagymat (izles szerint, lehet jo sokat is rakni) es a csikokra vagott vinettat.Jol osszefonyaszuk oket.
A 3 paradicsomot a tetejen bevagjuk, egy kis X-et vagunk a tetejere es ezzel felfele egy kis maradek zoldfuszeresolajjal bevagjuk egy tepsibe es be a sutobe mig megpirul.
Eloveszuk a pennet, jo lobogo, sos es olajos vizbe kifozzuk.
Majd a pennet osszekeverjuk a fokhagymas vinettaval.
A paradicsomrol lehuzzuk a bort es mindet negyedelve a penne tetejere rakjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése