Kitaláltam, hogy kedveskedek a páromnak egy kis töltött gombával, ezért 3 szimpatikus receptet vettem le a netről és abbol ő választotta ezt egyik napon másik napon pedig......
Hozzávalók:
- champion gomba - jó nagy fejek
- sonka
- egy csésze tejföl
- 1/2 paradicsom
- 1 kanál liszt
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
Fogtam a nagy gombafejeket és megpucoltam és a törzsét levettem.
A törzsét apró kockára vágtam, a sonkával és a petrezselyemzöldel együtt.
Töltelék: Elővettem egy
serpenyőt amibe egy kevés olajon megpíritottam a gombaszárakat, a sonkát és a petrezselyemzöldet.
A sonkán láttam mikor volt kellően megpírulva.
Ráöntöttem a csésze tejfölt és jól elkevertem.
A tűzről levéve 1 kanál liszttel besűritettem.
A megpucolt gombafejeket egy tepsibe tettem, majd megtöltöttem a töltelékel.
Levettem az alufóliát, ekkor már nem volt csak épp egy pár csöpnyi víz alatta. Mellé pakoltam a maradák tölteléket és mág kb.5 percig hagytam a lerben összerotyogni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése